dinsdag 4 mei 2010

Eerste-communiekaart


A few years back, before I discovered "cute" stamps I used to make cards with handmade paper and stamps.
Today, a bit to show that a card doesn't always have to be "complicated" or overloaded with papers and embellishments, I've made this card for a "first communion" using some handmade paper.
Voor ik de "cute" stamps ontdekte, maakte ik vooral kaarten met handgeschept papier en een stempelafdruk. Ik wou dan ook eens proberen of ik een ingekleurde stempel kon combineren met handgeschept papier. Ook om eens te tonen dat een kaart niet altijd heel ingewikkeld hoeft te zijn.


Knight Ludovicus from In2stamps is such a fun image and I've coloured him with only a few colors, again no copic markers but some watercolor pencils. The base of the card is handmade paper, a deckle edged mulberry card, and the brown paper is also mulberry with coffee.
So you see using cute stamps doesn't always have to take much time : just add a little flower, button and text label to finish and ready is your card !
Ik vond "Knight Ludovicus" een leuke stempel voor een eerste communie kaart ; ik heb het kleurenpalet vrij sober gehouden. Voor het inkleuren gebruik ik een eenvoudig en goedkoop gereedschap nl. aquarelpotloden. De kaart is moerbei papier met schepranden. Nog een bloemetje, knoopje en labeltje en je kaart is klaar !!

Hope you like my card,
hugs
Ann

5 opmerkingen:

natacha zei

wow heel mooi kaartje is dit dat is toch ook wel het disney lettertype
past er ook wel bij
grtz natacha

Eveline zei

wat een mooie kaart !

groetjes

eveline

Wendy zei

Het is een prachtig kaartje. Het is heel mooi ingekleurd en ik kan er maar niet genoeg van krijgen om er naar te kijken. Die bruintinten zijn ook vooral mijn ding. Heel mooi!!

Ingrid zei

Het is echt een heel mooi kaartje Anneke en ik ga akkoord met Wendy .... het is super mooi ingekleurd !

Thomine zei

Wow, wat een leuke kaart, Ann! En wat leuk om het te combineren met handgeschept papier! Heb ik ook nog wat van liggen, dus je hebt me op een leuk idee gebracht!! :)

Groetjes,
Thomine

Related Posts with Thumbnails